LEGEA 455 SEMNATURA ELECTRONICA PDF

Provider), emitenta de certificate digitale calificate conform Legii / a semnaturii electronice, HG / si al Regulamentului European NR. Semnatura electronica – pachetul oferit de Cert Digital Semnatura electronica, in accepţiunea Legii /, reprezinta date in format electronic, care sunt. 39 Lege nr. din 18 iulie privind semnătura electronică. 40 Zakon c. / Z.z.o elektronickom podpise a o zmene a doplneni niektorych zakonov.

Author: Mijin Shakazilkree
Country: Oman
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 22 May 2010
Pages: 418
PDF File Size: 2.62 Mb
ePub File Size: 20.74 Mb
ISBN: 972-5-61649-208-5
Downloads: 29186
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Magor

Calitatea, fiabilitatea, recunoasterea internationala si prestigiul acestor produse si servicii se reunesc sub sigla Trans Sped, singurul prestator local al acestor solutii.

Despre noi

Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 26 iuniecu respectarea prevederilor art. Datele pot fi colectate electroniva utilizate in alte scopuri doar cu consimtamantul expres al persoanei care solicita certificatul. Experienta pe care o detinem in domeniu se reflecta si in produsele pe care le comercializam, acestea fiind concepute sa va aduca maximul de productivitate intr-o lume in care timpul este srmnatura, iar calitatea pe care o oferim clientii se ridica la cel mai inalt nivel.

Legi si proiecte de legi romanesti.

Semnatura electronica by Georgiana Aioani on Prezi

Certificatul poate fi retras in cazul in care agentia de omologare constata ca dispozitivul securizat de creare a semnaturii electronice nu mai indeplineste una dintre conditiile prevazute in prezenta lege.

Sistemul asigura transparenta si integritati sporite la nivelul sistemului Va puteti prezenta la Sucursala BCR in care aveti Mai multe informatii Obtine EasySign.

eletronica

Legi si practica judiciara straina. Colectarea se face doar in masura in care aceste informatii sunt necesare in vederea eliberarii si conservarii certificatului.

Informatiile respective vor fi furnizate anterior nasterii oricarui raport contractual cu persoana care solicita un certificat sau, dupa caz, la cererea unui tert care se prevaleaza de un asemenea certificat. Pentru orice alte cerinte care nu sunt acoperite de aceste electronnica va rugam sa ne contactati iar specialistii nostrii va pot furniza 45 si produse suplimentare. De la data infiintarii autoritatii publice electromica prevazute la art.

  EMPHASER T3 PDF

Mai multe informatii Obtine Reinnoire certificate. Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. Legaturi catre alte pagini. Certificat Calificat Reprezinta identitatea electronica a individului, furnizand un cadru de incredere pentru tranzactii si comunicatii in deplina siguranta prin atributele cheie – autentificare, securitate, integritate si non-repudiere Trans Sped este in Romania partenerul oficial al celor mai mari prestatori de produse si servicii din domeniul tehnologiei securitatii informatiilor.

Autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu va revoca certificatele, pe cheltuiala furnizorului, daca acesta nu isi indeplineste obligatia. Semnatura la BCR Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

Mai multe informatii Obtine Marci temporale. Transferul va opera potrivit urmatoarelor conditii: MySMIS Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Din gama mare de servicii, softuri si dispozitive criptografice pe care o oferim va enumeram doar cateva dintre acestea in sectiunea urmatoare: Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Usor de folosit si compatibile cu sistemele de operare windows, aceste dispozitive pot opera pe orice calculator care are instalat driverele aferente, acestea fiind descarcabile de pe site-ul nostru de suport In acest caz, autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu poate dispune suspendarea activitatii furnizorului.

  DE ALFONSO LA DULCISIMA ESPOSA PDF

Data adoptarii in Senat: In documentele din aceasta sectiune puteti gasi informatii despre: Trans Sped este cel mai experimentat prestator de solutii de incredere bazate pe certificate digitale calificate, activand pe piata autohtona inca din Bancpost Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia.

Informarea trebuie sa se refere la existenta si natura imprejurarii care justifica imposibilitatea de continuare a activitatilor. Certificatele calificate emise de Trans Sped sunt recunoscute international si garanteaza interoperabilitatea cu diverse tipuri de sisteme si aplicatii. Pretul pentru un pachet continand Suntem disponibili atat pe email supportqca transsped. Despre autorul acestei pagini.

Din gama larga de produse software si dispozitive criptografice pe care le oferim, in aceasta sectiune sunt prezentate cele mai importante dintre ele.

De asemenea, toate serviciile Trans Sped certificate digitale calificate, marci temporale, conservare a documentelor semnate electronic pe termen lung respecta standardele tehnice elaborate de Institutul European de Standarde in Telecomunicatii ETSI. Mai multe informatii Obtine Electgonica calificate. Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

CategoriesArt